Авторський семінар-тренінг Баєр О.М. для педагогів дошкільної освіти області

на головну res11 травня 2017 року на базі Сумського дошкільного навчального закладу (центр розвитку дитини) № 28 «Ювілейний» (завідувач ­– Солодовник О.О.), за модерації Ганжі Н.П., провідного спеціаліста Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації та Міщенко Л.Б., методиста з дошкільного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відбувся авторський семінар-тренінг Баєр О.М., завідувача кафедри дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти кандидата психологічних наук, доцента за темою «Соціо-ігрові прийоми формування соціальної компетентності дошкільників за освітньою лінією Базового компоненту дошкільної освіти «Дитина в соціумі», «Розвиток позитивного образу-Я дитини на основі казкотерапії».

Семінар урочисто відкрила Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент.

Привітали учасників семінару вихованці дошкільного закладу.

У семінарі взяли участь: Ковтун Є.Ф., Цимерман І.Л. – викладачі кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО; Кондратенко Л.М., психолог навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО; Феденко О.О., головного спеціаліста управління освіти і науки Сумської міської ради; Адаменко Г.І., методиста інформаційно- методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради.

Учасники заходу – спеціалісти управлінь (відділів) освіти, методисти дошкільної освіти районних, міських методичних кабінетів, завідувачі, вихователі-методисти, вихователі дошкільних навчальних закладів, практичні психологи, музичні керівники дошкільних навчальних закладів.

Усього в заході взяло участь 85 учасників.

У ході роботи учасники мали можливість теоретично ознайомитись з питаннями: «Моніторинг якості дошкільної освіти відповідно до нової редакції Базового компоненту в Україні: презентація та апробація діагностичного інструментарію», «Соціо-ігрові прийоми формування соціальної компетентності дошкільників за освітньою лінією БКДО «Дитина в соціумі», «Класифікатор ігор та ігрових вправ для розвитку соціальної компетентності дитини»; «Розвиток позитивного образу Я-дитини на основі казкотерапії», а також практично попрацювати з роздавальним матеріалом щодо апробації інструментарію з освітньої лінії БКДО «Дитина в соціумі», здійснити апробацію інструментарію та скласти аналітичний звіт, узяли участь в ігровому тренінгу з розвитку соціальної компетентності дитини.

У рамках програми перебування на Сумщині Баєр О.М. відвідала центр підтримки сімї Сумського державного університету «Студентський лелека», де мала можливість ознайомитись з досвідом роботи центру.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO