ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ «РЕСУРСНО-ОРІЄНТОВАНА ТЕХНОЛОГІЯ ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЄВОГО БАЛАНСУ ОСОБИСТОСТІ У МЕТОДІ ПОЗИТИВНОЇ КРОС-КУЛЬТУРНОЇ ПСИХОТЕРАПІЇ»

glavnaya n26 квітня 2017 року в рамках Тижня психології на базі Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради відбувся психологічний практикум «Ресурсно-орієнтована технологія зі збереження життєвого балансу особистості у методі Позитивної крос-культурної психотерапії».

Учасниками психологічного практикуму стали методисти ІМЦ, практичні психологи ДНЗ, ЗНЗ м. Суми.

Метою заходу було ознайомлення учасників з основними принципами Позитивного підходу до збереження життєвих ресурсів спеціалістів «допомагаючих професій»; діагностика актуального емоційного стану практичних психологів та обговорення способів самодопомоги в складних ситуаціях професійної діяльності.

В ході взаємодії Лариса Леонідівна Гільова, старший викладач кафедри психології КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, психолог-консультант в методі Позитивної крос-культурної психотерапії, ознайомила учасників практикуму з поняттям «модель життєвого балансу» та умовами, що порушують баланс, здійснила обговорення чотирьох шляхів пізнання реальності, а саме: відчуттів, емоцій, логіки та уяви. Учасники проаналізували власні потенційні можливості зі збереження життєвого балансу, та нові способи підтримки фізичних, емоційних, ментальних, екзістенційних ресурсів.

На закінчення зустрічі учасники зазначили, що отримані знання та запропоновані ресурсно-зберігаючі техніки будуть сприяти підвищенню емоційної стійкості психологів та іх вихованців.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO