Акредитація спеціальності «Менеджмент» розпочалася

golovnaВідповідно до наказу МОН України №763-А від 14 квітня 2017р. «Про проведення акредитаційної експертизи» у Сумському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти розпочала роботу експертна комісія у складі голови комісії Луценка Г. В., завідувача кафедри педагогіки та менеджменту освіти Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка, доктора педагогічних наук, професора та члена комісії Дегтярьової І. О., професора кафедри регіонального управління, місцевого самоуправління та управління містом Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління, професора.

Комісія почала роботу зі знайомства з установчими документами та основними формами діяльності інституту. Звертаючи увагу на необхідність підготовки управлінських кадрів для закладів освіти Сумщини, члени комісії відмітили багаторічну плідну роботу в цьому напряму випускової кафедри професійної освіти та менеджменту.

Для роботи експертної комісії в інституті створені всі умови. Її діяльність здійснюється на засадах демократизму та взаєморозуміння.

Бажаємо успіхів експертної комісії у її роботі та маємо надію на можливість акредитації підготовки менеджерів освіти у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO