Виходимо на новий рівень професійної підготовки психологів

imagesЛіцензійна комісія Міністерства освіти і науки України прийняла рішення про видачу ліцензії на розширення провадження освітньої діяльності (започаткування нового рівня вищої освіти) Комунальному закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - підготовку фахівців зі спеціальності 053 Психологія, спеціалізація «Практична психологія» на другому (магістерському) рівні з ліцензованим обсягом 50 осіб (протокол засідання Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України від 06.04.2017 р. № 47/1, наказ Міністерства освіти і науки України від 07.04.2017 р. № 70-л ).

Психологія – одна із актуальних і сучасних спеціальностей, яка швидко розвивається в Україні та світі. Практичні психологи надають якісну допомогу особам різного віку з відновлення, зміцнення  психічного здоров’я та якості життя.

Метою магістерської освітньої програми зі спеціальності 053 Психологія, спеціалізація «Практична психологія», розробленої проектною групою викладачів кафедри психології КЗ СОІППО є підготовка нового покоління висококваліфікованих психологів з сучасним інноваційним мисленням, систематизованими знаннями, передовими компетентностями, що забезпечуватимуть успішний психологічний супровід в системі надання соціально-психологічної допомоги населенню, в системі психологічних служб різних за структурою організацій, в закладах освіти всіх типів, в органах державної виконавчої влади, в підрозділах пенітенціарної служби Міністерства юстиції України.

Випускники отримують диплом державного зразка за кваліфікацією магістр з психології; практичний психолог. Зарахування на навчання відбуватиметься на основі дипломів бакалавра, магістра з різних напрямків підготовки.

Термін навчання: ­ 1,5 роки (денна форма), 2 роки (заочна форма). Навчання здійснюється за контрактною формою.

Вітаємо кафедру психології з започаткуванням другого (магістерського) рівня підготовки практичних психологів і бажаємо вдячних студентів-магістрів та конкурсу при наборі абітурієнтів на спеціальність 053 Психологія!!!

Проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Панченко С.М.

Наказ Міністерства освіти і науки України від 7 квітня 2017 року № 70-л

Протокол засідання Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України від 6 квітня 2017 року № 47/1

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO