Методичний порадник з математики

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, на базі Косівщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки Сумської районної ради 6 квітня 2017 року Свєтловою Т.В., методистом з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проведено методичний порадник «Підготовка та проведення ДПА з математики в 9 класі».

На заході були присутні Лобода Н.В., в.о. начальника відділу освіти Сумської районної державної адміністрації, 32 учителі математики загальноосвітніх навчальних закладів Сумського району.

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на організаційно-методичних аспектах проведення державної підсумкової атестації з математики в 2017 році; ознайомила з орієнтовними вимогами до змісту атестаційних завдань державної підсумкової атестації з математики в 9 класі, зосередила увагу на дотриманні вчителями критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів під час проведення ДПА з математики та нагадала, що сума балів, нарахованих за правильно виконані учнем завдання, переводиться в оцінку за 12-бальною системою оцінювання навчальних досягнень учнів за спеціальною шкалою.

Лобода Н.В., в.о. начальника відділу освіти Сумської районної державної адміністрації, наголосила на важливості підготовки випускників 9 класів навчальних закладів до успішної участі в ДПА з математики.

Під час порадника методистом СОІППО учителів математики ознайомлено з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників та он-лайн ресурсів для підготовки учнів до ДПА-2017 з математики; надано методичні рекомендації щодо формування атестаційних завдань державної підсумкової атестаціїз математики в 9 класі, підготовки учнів до складання ДПА з математики та організації самоосвітньої діяльності учителів математики з підвищення власного фахового рівня.

1

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO