Нарада з питань особливостей пробного ЗНО-2017

на головну res20.03.2017 у Сумському ОІППО відбулась нарада Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти з питань роз’яснення особливостей організації пробного ЗНО-2017, за участі: Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, відповідальної за проведення ЗНО та моніторингових досліджень у Сумській області; Харламова Ю.І., головного спеціаліста Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Шматько О.Є. начальника організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО; Ханікової В.О. методиста Харківського РЦОЯО, координатора ЗНО в Сумській області; працівників навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО та 48 осіб, відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання в округах (Суми, Глухів, Конотоп, Охтирка, Шостка)відповідальних за пункти проведення пробного ЗНО в області.

Мета заходу – роз’яснення особливостей проведення пробного ЗНО-2017, підготовка працівників для роботи на пунктах тестування.

Відкрила нараду Удовиченко І.В., проректор Сумського ОІППО.

Модераторами та головними доповідачами на нараді були представники Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти: Шматько О.Є., начальник організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО; Ханікова В.О., методист ХРЦОЯО, координатор ЗНО в Сумській області.

У ході наради висвітлювались питання підготовки та проведення пробного ЗНО-2017 (Ханікова В.О.); були зроблені акценти на організаційних питаннях щодо роботи пунктів проведення пробного ЗНО, надавались відповіді на запитання (Шматько О.Є.).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO