Зустріч з доктором історичних наук Турченко Ф.Г.

P1011603 res22 березня 2017 року КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відвідав Турченко Федір Григорович, уродженець Сумщини, доктор історичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, автор підручників з історії України для 9, 10, 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

У рамках зустрічі Федір Григорович зустрівся із педагогами, що викладають історію і суспільні дисципліни Буринського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Л.-Долинського, Недригайлівського, Охтирського, Тростянецького, Сумського районів, мм. Суми, Конотоп, Ромни.

У своїй промові Турченко Ф.Г. розкрив основні аспекти генезису підручників з історії, які були написані в перші роки незалежності України, охарактеризував загальнополітичну ситуацію в контексті якої відбувалася реорганізація шкільної історичної освіти, розроблялися нові програми і концепції історичної освіти, обговорювалися нові навчальні видання.

Також під час свого виступу, Турченко Ф.Г. презентував підручник з історії України для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, який буде чинним у 2017/2018 навчальному році. Аналізуючи підручник, автор розкрив основні аспекти його написання, концепцію створення. У підручнику Федір Григорович пропонує методичний апарат із розгалуженою системою питань і завдань, використовує методику критичного мислення. Разом з тим, у виданні вміщено різноманітні ілюстрації, історичні карти і документи, словник термінів, хронологічну таблицю.

Наприкінці зустрічі педагоги Сумщини мали можливість поспілкуватися з Турченком Ф.Г., поставити йому запитання та подякувати за плідну працю. 

P1011593 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO