УЧАСТЬ У РОЗШИРЕНОМУ ЗАСІДАННІ КОМІТЕТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ НАУКИ І ОСВІТИ

на головну res15 березня 2017 року у приміщенні Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти (м. Київ) відбулось розширене засідання за участю представників органів виконавчої влади галузі освіти, делегатами від Сумської області в якій були: Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Харламов Ю.І., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації.

Порядком денним було передбачено розгляд 6 питань:

1.Проблеми та перспективи розвитку зовнішнього незалежного оцінювання в Україні.

2.Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо забезпечення права на здобуття вищої освіти осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія України (реєстр№ 6116 від 22.02.2017, народні депутати О. Співаковський, І. Кириленко, Т. Кремінь, В. Литвин, О. Скрипник та ін.).

3.Проект Закону про внесення змін до деяких Законів України щодо регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів (реєстр № 5547 від 16.12.2016, КМУ).

4.Про затвердження внесенняидо порівняльної таблиці проекту Закону України «Про освіту» (реєстр№ 3491 від 04.04.2016) додаткових пропозицій народних депутатів України.

5.Про повторне внесення на розгляд проекту Постанови про рекомендації парламентських слухань «Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні».

6.Проект Постанови про відзначення 150-річчя від дня народження Української письменниці та громадського діяча Лесі Українки (Л.П. Косач-Квітки) (реєстр № 5675 від 19.01.2017, народні депутати І. Констанкевич, В. Купрій, О. Шевченко та ін.).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO