Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

LogoОголошується конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та укладення з ним трудового договору (контракту)

 

Вимоги до претендента:

Кандидат на посадудоцента повинен мати науковий ступінь доктора (кандидата) наук або вчене звання професора (доцента), стаж науково-педагогічної роботи не менше 3 років.

Кандидат на посаду старшого викладача повинен мати повну вищу освіту (магістр, спеціаліст), стаж наукової, науково-педагогічної роботи не менше 2 років.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

Претенденти на посаду науково-педагогічного працівника подають до відділу правової, кадрової та організаційної роботи інституту такі матеріали:

- претенденти, які працюють в інституті, подають: заяву про участь у конкурсі (пишеться власноруч); список наукових та навчально-методичних праць;

- претенденти, які не працюють в інституті, подають: заяву про участь у конкурсі (пишеться власноруч); особовий листок з обліку кадрів дійсного або попереднього місця роботи; копії дипломів про повну вищу освіту та науковий ступінь, атестатів доцента, старшого наукового співробітника, професора; оригінали всіх документів, необхідних для перевірки матеріалів, що надані до відділу правової, кадрової та організаційної роботи претендентом на посаду; автобіографію; характеристику з останнього або дійсного місця роботи; матеріали про підвищення кваліфікації або стажування протягом останніх 5 років; список наукових та навчально-методичних праць.

У випадку відсутності одного із документів, подання якого є обов’язковим, претенденту відмовляється у реєстрації заяви на участь у конкурсі. Після закінчення встановлених умовами конкурсу строків подачі документів, заяви на участь у конкурсі не приймаються.

При прийнятті заяви та документів претендента повинні ознайомити з Порядком проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та укладення з ними трудових договорів (контрактів), посадовими інструкціями до відповідної посади, про що претендент розписується на заяві про участь у конкурсі.

Термін прийому документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення в засобах масової інформації (з 16.03.2017 року).

Кінцевий термін подання документів – 18 квітня 2017 року включно.

Документи приймаються за адресою: м. Суми, вул. Римського–Корсакова, 5, КЗ СОІППО, відділ правової, кадрової та організаційної роботи інституту.

Телефон для довідок: 33-40-67

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO