МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ МУЗИЧНИХ КЕРІВНИКІВ В ДІЇ

1 224 лютого 2017 року в КЗ Сумський навчально-виховний комплекс «ЗОШ І ступеня – ДНЗ «Веснянка» відбулосься методоб'єднання музичних керівників ДНЗ та навчально-виховних комплексів міста Суми з методичної проблеми «Вплив розвиваючих ігор на естетичний та емоційний розвиток дитини».

У роботі методоб'єднання взяла участь Адаменко Г.І., методист ІМЦ управління освіти і науки Сумської міської ради, Сумьский ОІППО представляла кандидат педагогічних наук, доцент Матковська М. В.

Директор навчально-виховного комплексу Горденко Л. О. презентувала присутнім напрямки роботи дошкільного навчального  закладу, познайомила учасників об’єднання з педагогічним колективом.

У ході роботи присутнім було запропоновано перегляд  бінарного заняття з елементами нетрадиційних методик музичного виховання з дітьми старшого дошкільного віку «Як малята весну пробуждали», плей-фест «Веснянчата-віртуози».

Матковська М.В. виступила з доповіддю «Вплив розвиваючих ігор на естетичний та емоційний стан дитини».

Присутні відмітили професіоналізм музичних керівників та вихователів у підборі музичного репертуару та використаних розвиваючих іграх на заняттях, а також поліпшення якості заняття при плідній співпраці між музичними керівниками, вихователями та дітьми протягом всього заняття.

Сподіваємося, що отриманий теоретичний та практичний досвід буде корисний нашим колегам – музичним керівникам міста.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO