У Сумах підписано договір про співпрацю із обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти

SuR 2017 03 01 51 березня підписано договір про співпрацю між Регіональним центром з надання БВПД у Сумській області та Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Директор Регіонального центру Олена ДЕМЧЕНКО наголосила: «Одним із пріоритетних напрямків системи БВПД у 2017 році - є створення ефективної системи управління правовими знаннями, розвиток людського потенціалу та партнерських мереж. Цей договір став ще одним кроком у заданому напрямі. Ми маємо максимально використати  потенційні  можливості підписаного документу  для  захисту  прав громадян».

«Сторони договору реалізують широкий спектр правопросвітницьких заходів, як серед слухачів інституту, серед яких керівники освітньої ланки, педагогічні працівники, так і серед учнівської молоді, батьків, педагогічних працівників у навчальних закладах області», - зазначив Юрій НІКІТІН, ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У вищому навчальному закладі оформлено правовий куточок, де розміщено буклети про безоплатну правову допомогу, місію бюро правової допомоги тощо.

На цей час вже є певні позитивні напрацювання щодо співпраці з освітніми установами Сумщини. Це – роботи учнів Малої Академії Наук України в м. Охтирка з питання розвитку системи безоплатної вторинної правової допомоги на Україні та діяльності Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, участь фахівців місцевих центрів з надання БВПД у містах Суми, Охтирці, Конотопі, Шостці та юристів 14 бюро правової допомоги у виховних заходах в навчальних закладах області, проведення лекцій на правову тематику тощо.

Довідково про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0 (800) 213 103

Джерело: http://sumy.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/u-sumakh-pidpysano-dohovir-pro-spivpratsiu-iz-oblasnym-instytutom-pisliadyplomnoi-pedahohichnoi-osvity


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO