Участь членів кафедри психології у Всеукраїнському проекті «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу»

тренінгВ рамках Всеукраїнського проекту «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу» 22-23 лютого 2017 року на базі КПК «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» відбувся навчальний тренінг з підготовки регіональних тренерів.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти приймали активну участь у навчальному тренінгу Алла Вікторівна Вознюк, кандидат психологічних наук, доцент, завідувач кафедри психології, завідувач науково-дослідною лабораторією з організації роботи опорних шкіл та Наталія Миколаївна Чижиченко, кандидат психологічних наук, консультант Сумського кризового центру.

Метою заходу було обговорення стратегічних питань та визначення конкретного плану заходів для розвитку соціальної згуртованості, встановлення партнерських відносин між усіма учасниками освітнього процесу з об’єднаною територіальною громадою; ознайомлення та набуття первинних вмінь щодо впровадження інноваційних технологій розвитку соціальних спільнот в об’єднаних територіальних громадах.

Відкрила захід Голова громадської організації «Рух Української неформальної освіти»» Наталія Гущина, яка у своєму виступі наголосила на важливості створення умов для особистісно-професійного зростання вчителів в умовах реформування освіти.

У рамках тренінгу була представлена одна з активних форм навчання – «Світове кафе» (The World Café), тематикою якого була «Нова українська школа: взаємодія та стратегія розвитку». У ході даного навчання Алла Вікторівна Вознюк, як завідувач науково-дослідною лабораторією з організації роботи опорних шкіл, виступила модератором творчої групи, що моделювала діяльність об’єднаної територіальної громади.

Під час тренінгу Голова правління громадської організації «Інститут розвитку соціальної згуртованості» Мар’я Нестерова презентувала інноваційні технології розвитку спільнот, технології конструктивного діалогу.

З метою набуття первинних вмінь в учасників навчального тренінгу, Наталія Миколаївна Чижиченко, як консультант Сумського кризового центру, обґрунтувала причини виникнення перешкод у встановленні партнерських відносин між усіма учасниками освітнього процесу з об’єднаною територіальною громадою та запропонувала найбільш оптимальні інноваційні технології щодо їх подолання.

За результатами навчання, Алла Вікторівна Вознюк та Наталія Миколаївна Чижиченко отримали сертифікат регіональних тренерів Всеукраїнського проекту «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу». Вітаємо їх!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO