Методичний порадник «ЗНО з англійської мови: специфіка проведення»

DSC06993 resНа виконання рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.11.2016, 14 лютого 2017 року методистом з іноземних мов Сумського ОІППО Клюніною Н.В. на базі Серединобудської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Серединобудської районної ради проведено виїзне заняття з учителями англійської мови Серединобудського району.

Гуленок Л.В., завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Серединобудської райдержадміністрації, висвітлила проблеми Серединобудського району в процесі підготовки випускників навчальних закладів до успішного складання ЗНО.

Учасники методичного заходу, під керівництвом Клюніної Н.В., ознайомились з підсумками ЗНО 2016 з англійської мови та особливостями підготовки учнів до ЗНО 2017. Учителі одержали методичні рекомендації щодо роботи з тестовими завданнями з «Читання», «Використання мови», «Письма». Під час практичного заняття виконувались завдання у формі зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

Присутні вчителі були ознайомлені з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників, де висвітлюються загальні стратегії виконання тестів, детальні практичні поради щодо конкретної тактики, спрямованої на успішне виконання учнями завдань у форматі ЗНО з англійської мови.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO