Інноваційні технології – в дошкільну освіту

na golovnu resЗ 30.01.2017 р. по 03.02.2017 р. на базі ДНЗ «Калинка» м.Тростянець проходили експрес-курси «Використання інтерактивних дошок в навчально-виховному процесі». Вихователі та методисти міських дитсадочків м. Тростянець: «Веселка», «Казка», «Ромашка», «Калинка», «Білочка», мали змогу зануритися в цікаву, корисну атмосферу курсів підвищення кваліфікації щодо використання інтерактивних технологій у дошкільній освіті. Навчання проводили фахівці Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Марія Олексіївна Антонченко та Михайло Сергійович Ніколаєнко. Педагоги дошкільних закладів отримали нові знання, які згодом активно будуть впроваджувати у свою професійну діяльність.

Учасниками експрес-курсів отримані теоретичні та практичні знання, які допоможуть зробити навчальний процес сучасним, цікавим та інноваційним. В рамках програми курсів було надано допомогу по роботі з інтерактивною дошкою, створенню інтерактивних вправ для дошки, ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій, за допомогою сучасних засобів навчання.

Слухачами були створені власні кросворди, ребуси, пазли, різноманітні головоломки, власні онлайн розвиваючі ігри, розглянуті питання щодо створення та використання кросенсів, веб-квестів, презентацій з використанням тригерів, анімації та аудіо-відеоефектів.

Слухачі курсів відзначають змістовність і доступність викладеного матеріалу, надали позитивні відгуки про експрес-курси, рекомендують їх всім вихователям дитячих садочків.

«Завдяки курсам ми навчилися створювати незвичайні презентації, розвивальні інтерактивні ігри, пазли, кросворди. Здобули досвід в роботі з програмами інтерактивної дошки та використання різних інтернет-ресурсів», – говорять учасники курсів.

«Швидше б застосувати знання на практиці. Цей тиждень для мене, наче, якась операція. Змінюється взагалі уявлення про викладання. Я приходжу після цих лекцій додому і у мене бажання творити, щось неймовірне. Скоріше за все, я не працюватиму більше у звичному напрямку.» – слова учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO