Методичний порадник з фізики

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 1 лютого 2017 року на базі Ямненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великописарівської районної ради відбувся методичний порадник «Специфіка підготовки учнів до ЗНО з фізики».

Мета заходу – ознайомити вчителів з видами діяльності щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2017 році.

На заході були присутні: головний спеціаліст відділу освіти, методист районного методичного кабінету, учителі фізики Великописарівського району в загальній кількості 15 осіб.

Відкрила обласний семінар методист фізики Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка розповіла про результати моніторингових досліджень рівня навчальних досягнень з фізики учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Великописарівського району та надала рекомендації щодо діяльність учителя з підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2017 році.

Під керівництвом методиста учасники порадника виконали завдання сертифікаційної роботи з фізики ЗНО-2016 та обговорили способи допомоги учням у підготовці до ЗНО-2017.

Інформативним для вчителів також була можливість ознайомитися з вимогами до знань з фізики мінімально підготовленого учня та побувати в ролі експертів, які визначають бал порогу «склав / не склав». Також учителі оцінили завдання на можливість їх виконання учнем, який навчається за програмою фізики рівня стандарту.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO