Обласний семінар-практикум «Протимінна безпека в умовах сьогодення»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 12 січня 2017 року на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 імені Героя України О.Аніщенка відбувся обласний семінар-практикум з теми «Протимінна безпека в умовах сьогодення» для вчителів предмета «Захист Вітчизни».

Мета заходу – інформування щодо поведінки у надзвичайних ситуаціях, ознайомлення з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами.

У роботі семінару взяв участь 21 учитель предмета «Захист Вітчизни» з більшості районів і міст області, окрім, Середино-Будського, Ямпільського районів та мм. Глухів, Охтирка, Ромни.

Відкрила семінар й ознайомила учасників з програмою роботи
Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» Сумського ОІППО, яка розкрила питання щодо організації роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами (у супроводі з переглядом відеоряду «Небезпечні знахідки»).

З організацією та проведенням заходів, пов’язаних з протимінною безпекою в Сумській області ознайомив Галат С.В., спеціаліст Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Питання, щодо основних видів інженерних загороджень на семінарі-практикумі висвітлив Пупенко Б.В., заступник начальника групи піротехнічної роти міжрегіонального центру швидкого реагування (м. Ромни)

Бітюков Д.В., представник Комітету національної безпеки України, провів для присутніх майстер-клас «Уникнення підриву на мінах»; ознайомив із моделями сучасних масогабаритних мін та їх тактико-технічними характеристиками, принципами дії мін, правилами поводження з ними, екіпіровкою сапера та тренінг виконання нормативу «Встановлення окремої протитанкової міни (ТМ-62М)»; демаскуючими ознаками встановленої міни.

Для організації та проведення бесід з учнями учасники обласного семінару-практикуму отримали методичні рекомендації щодо протимінної безпеки в умовах сьогодення та фільм про небезпеку боєприпасів другої світової війни. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO