ОЛІМПІАДНИЙ МАРАФОН 2017 РОКУ РОЗПОЧАТО

на головну13 січня 2017 року в актовій залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідно до наказів: Міністерства освіти і науки України від 19.08.2016 № 1006 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2016-2017 навчальному році», Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 21.11.2016 № 619-ОД «Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та участь команд учнів Сумської області у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016-2017 навчальному році», відбулось урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017 року.

Об’єднало це яскраво-червоне дійство 95 учасників олімпіади з української мови та літератури, якою розпочинаються інтелектуальні змагання у 2017 році; 30 керівників команд – учителів української філології; методистів та педагогів інших навчальних предметів, у загальній кількості 175 осіб.

Не обділене увагою органів виконавської влади було свято відкриття олімпіад у 2017 році. На урочистостях з вітальним словом до присутніх звернулись: Подопригора М.А., заступник Голови Сумської обласної державної адміністрації; Науменко  І.В., депутат Сумської обласної ради; Попова О.І., директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО.

Пісенно-танцювальні композиції учасникам олімпіад дарували вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Завершились урочистості настановними зборами для учасників змагань, які провели: Павловська Л.М., начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та фінансово-ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО; Шерстюк Л.М., методист з української мови та літератури Сумського ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO