Готуємося до ЗНО з історії України

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, з метою проведення методичного порадника «Умови підготовки учнів до ЗНО 2017 році з історії України», методистом з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Третьяковою О.В. 12.01.2017 здійснено виїзд до Путивльського району.

У нараді взяло участь 17 учителів історії, що викладають в 10-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів Путивльського району.

Третьякова О.В., звернула увагу вчителів на те, що завдання для ДПА з історії України: зорієнтовані на перевірку засвоєння основного (нормативного) змісту; охоплюють стрижневі лінії курсу історії України ХХ століття, найважливіші навчальні знання (дати, факти, поняття, теоретичні положення тощо) та рівень оволодіння предметними вміннями; на комбінований характер завдань: кожне з них, фактично, перевіряє не тільки зазначену предметну компетентність (хронологічну чи просторову), а й інші (логічну, інформаційну). Закцентовано увагу на невід’ємній складовій програми ЗНО з історії України – переліку пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, обов’язкових для розпізнавання абітурієнтами.

Стельмах Л.І., учитель історії Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Путивльської районної ради ознайомила присутніх із методикою роботи з картами на уроках історії.

З учителями історії Путивльського району методистом Третьяковою О.В. проведено практичне заняття з розв’язування завдань у формі зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

За результатами роботи надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до державної підсумкової атестації та складання зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, ознайомлено присутніх з он-лайн ресурсами та можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників для підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO