Вебінар з фізики

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2017 рік, 10.01.2017 відбувся інформаційно-методичний вебінар з фізики «Підсумки моніторингу якості знань учнів 11-х класів з фізики. Завдання щодо підготовки до ЗНО-2017», який переглянуло в режимі он-лайн 246 осіб.

Борисенко О.Ф., в.о. завідувача відділу, ознайомила учасників з планом роботи семінару та розповіла про загальні підсумки моніторингу якості знань учнів 11-х класів з фізики.

Браткова Г.М., методист навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та ЗНО, обласний координатор дослідження, висвітлила особливості організації моніторингу.

Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проаналізувала результати виконання моніторингової роботи та окреслила завдання вчителям фізики щодо підготовки учнів до ЗНО 2017 року.

У вебінарі також взяв участь методист науково-методичного відділу Харківського регіонального центру якості освіти, к.фіз-матем. наук Гельфгат І.М., який у відеоролику відповів на запитання вчителів фізики Сумської області.

За підсумками вебінару були надані рекомендації вчителям фізики щодо підготовки випускників загальноосвітніх навчальних закладів до ЗНО 2017 року.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO