НАРАДА. ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД 2016-2017 Н.Р.

на головну res10 січня 2017 року на базі Сумського ОІППО відбулась робоча нарада з питань підготовки та проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2016-2017 н.р. на чолі з ректором Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заступником голови оргкомітету Нікітіним Ю.О.; начальником відділу дошкільної, загальної середньої освіти та соціального захисту Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, секретарем оргкомітету Павловської Л.М. та проректором Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, членом оргкомітету Удовиченко І.В. На нараді були присутні методисти-предметники навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО – секретарі журі.

Під час зібрання розглядались питання:

  1. Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016-2017 н.р. (доповідач Нікітін Ю.О.).

  2. Про кількісний і поіменний склад учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, створення робочих груп, організацію ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (доповідач Удовиченко І.В.).

  3. Про розподіл обов’язків між членами оргкомітету та організацію ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (доповідач Павловська Л.М.).

  4. Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад в умовах адміністративного реформування (доповідач Павловська Л.М.).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO