Підвищення кваліфікації кухарів

IMG 2992 resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з 07 листопада по 16 грудня 2016 року відбулися курси підвищення кваліфікації кухарів різних типів навчальних закладів.

На базі Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу кухарі мали змогу практично підвищити свій професійний рівень щодо приготування страв з яєць та риби, оформлення фруктових та овочевих салатів, виготовлення різних форм випічки. Під час практики до Сумського ДНЗ №8 - «Космічний» слухачі курсів ознайомилися зі складовими харчоблоку, його забезпеченням і сучасним обладнанням, нормативними формами організації дитячого харчування та звітності. Конференцію з обміном досвідом, яка відбулася 16 грудня, присвітили Дню святого Миколая. З нагоди свята слухачі курсів залучилися до волонтерської акції: напекли імбирного печива і разом з цукерками та листівками від учнів передали воїнам АТО. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO