Методичний порадник «ЗНО з англійської мови: специфіка проведення»

DSC06954 resНа виконання рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.11.2016, 15 грудня 2016 року методистом з іноземних мов Сумського ОІППО Клюніною Н.В. на базі Шосткинського районного методичного кабінету проведено виїзне заняття з учителями англійської мови Шосткинського району.

Касьяненко С.В., в.о. завідувача методичним кабінетом відділу освіти Шосткинської райдержадміністрації, наголосила на важливості підготовки випускників навчальних закладів до успішної участі в ЗНО.

Учасники методичного заходу, під керівництвом Клюніної Н.В. ознайомились з підсумками ЗНО 2016 з англійської мови в контексті найближчої перспективи; проаналізували тестові завдання 2016 року; одержали методичні рекомендації щодо роботи з тестовими завданнями частини «Читання», «Використання мови» та «Письма».

Присутні були ознайомлені з можливістю використання сучасних навчально-методичних посібників, де висвітлюються загальні стратегії виконання тестів та детальні практичні поради щодо конкретної тактики, спрямованої на успішне виконання завдань у форматі ЗНО з англійської мови.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO