Підготовка до ЗНО

на головну resВідповідно до Рішення колегії Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 10.11.2016, з метою проведення методичного порадника «Підготовка та проведення ЗНО у 2017 році з історії», 14.12.2016 Третьяковою О.В., методистом з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, здійснено виїзд до Шосткинського району.

У ході роботи з вчителями історії (11 осіб) було опрацьовано зміни, які відбулись у програмі зовнішнього незалежного оцінювання та сертифікаційній роботі з історії України.

Третьякова О.В., методист з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу вчителів на: переліку пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, які є невід’ємною складовою програми зовнішнього незалежного оцінювання з історії України; формах і видах завдань державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання; пізнавальних завданнях, які формують хронологічні, картографічні вміння й навички учнів.

З учителями опрацьовано приклади тестових завдань державної підсумкової атестації з історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Рекомендовано вчителям історії, шляхом самоосвіти, удосконалювати методику викладання предмета, урізноманітнювати форми тестових завдань, з метою якісної підготовки учнів до ДПА та ЗНО, приділяти увагу індивідуальній роботі з учнями, використовувати спосіб запам’ятовування – мнемотехніку, постійно готувати учнів до ДПА/ЗНО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO