Обласна творча майстерня вчителів німецької мови

01Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2016 рік, 21 листопада на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 методистами було проведено обласну творчу майстерню, у якій взяли участь 25 учителів німецької мови області.

Мета заходу – ознайомлення вчителів німецької мови з досвідом роботи Паляниці В. М., учителя німецької мови вищої категорії, старшого вчителя Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 з питань роботи з обдарованими дітьми.

Директором Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10, Купреєвою Н.М., було презентовано навчальний заклад.

Ярмак І.В., методист з іноземних мов СОІППО, виступила з доповіддю про особливості роботи з обдарованою учнівською молоддю в навчальний час.

Питання організації позанавчальної роботи з обдарованими учнями розкрила методист з іноземних мов СОІППО Клюніна Н.В.

Аналіз показників участі учнів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, зокрема з німецької мови, здійснила Каленик О.В., методист по роботі з обдарованою молоддю СОІППО.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 Суровицька О.Д. ознайомила присутніх з напрацюваннями вчителя німецької мови Паляниці В.М. щодо роботи з обдарованою учнівською молоддю.

Досвідом своєї роботи Паляниця В.М. поділився під час проведення майстер-класів та дебатів, організованих з членами обласної творчої групи вчителів німецької мови.

За результатами роботи творчої групи учителям надано методичні рекомендації.

02 03 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO