Обласний семінар «Громадянська освіти як чинник розвитку громадянського суспільства»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 2016 року, 16.11.2016 на базі Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради, відбувся обласний семінар для вчителів історії «Громадянська освіти як чинник розвитку громадянського суспільства».

У семінарі взяли участь учителі історії загальноосвітніх навчальних закладів у кількості 17 осіб.

З вітальним словом до присутніх звернулися: Тронь А.В., начальник відділу освіти Охтирської міської ради; Третьякова О.В., методист з історії та правознавства навально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Ситнік Т.М., директор Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради.

У ході роботи семінару Третьяковою О.В. було акцентовано увагу вчителів історії, на актуальних завданнях громадянської освіти в загальноосвітніх навчальних закладах, створенні умов для формування людини-громадянина, для якої демократичне громадянське суспільство є осередком розкриття її творчих можливостей, задоволення особистих і суспільних інтересів. Система громадянської освіти має на меті підготувати молодь до активної участі в житті демократичного суспільства та формування її громадянської компетентності.

Учителями Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради (Колодяжною Л.А, Тимченко Н.О., Скорик Л.П., Вашевою Г.А, Мансуровою І.В., Стреленко Ю.О.) проведено майстер-класи щодо використання елементів громадянської освіти на уроках суспільних дисциплін.

По закінченню обласного семінару вчителі отримали методичні рекомендації щодо викладання курсів громадянської освіти в загальноосвітніх навчальних закладах.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO