Вебінар з апробаціі тестових завдань ЗНО

bfc0806c196ac4882b96d7a4fde7e1bc21.11.2016 Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти для працівників Сумського ОІППО було проведено організаційний вебінар з апробації тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання, що відбудеться у період з 24 по 30 листопада 2016 року на базі загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області.

Захід було проведено Святокум О.Є, начальником науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У вебінарі взяли участь: проректор з науково-педагогічної та методичної роботи СОІППО Удовиченко І.В., працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання СОІППО (в.о. завідуючого відділом Борисенко О.Ф.).

Апробація проводиться з метою визначення якості тестів зовнішнього незалежного оцінювання. У зазначеному дослідженні візьмуть участь 797 учнів із 29 загальноосвітніх навчальних закладів мм. Суми, Охтирка, Лебедин; Білопільського, Краснопільського, Середино-Будського, Сумського, Тростянецького районів. Тестування буде проведено з 11 навчальних предметів: української мови, математики, історії України, фізики, хімії, біології, географії, англійської, французької, німецької, російської мов.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO