Авторська творча майстерня

на головну resЗа сприянням Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради, 4 листопада 2016 року в актовій залі Сумського ОІППО відбулась авторська творча майстерня Гісема Олександра Володимировича, методиста Міжнародної української школи при Міністерстві освіти і науки України, кандидата історичних наук.

На заході були присутні Нікітін Ю.О. ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор історичних наук, доцент; Удовиченко І.В. проректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент; Третьякова О.В. методист з історії та правознавства навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Нікітіна І.П. методист з історії інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради; учителі загальноосвітніх навчальних закладів м. Сум та області у загальній кількості 48 осіб.

Автор підручників з історії України та всесвітньої історії Гісем О.В., працюючи з учителями історії, обговорив сучасні проблеми викладання шкільного предмета та програму зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Увагу вчителів було зосереджено на системі тестових завдань з історії України, яка охоплює поняття, персоналії, пам’ятки архітектури та образотворчого мистецтва. Учителям історії було презентовано інтегрований посібник, який поєднує теоретичні відомості з історії України від найдавніших часів до наших днів, систему тестових завдань (практичні вправи) для використання в роботі з учнями.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO