ДИДАКТИКО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 01 листопада 2016 року на базі Сумського ОІППО відбулось друге засідання обласної творчої групи вчителів предмета «Захисту Вітчизни» («Основи медичних знань» для дівчат) з теми «Дидактико-методичне забезпечення предмета «Захист Вітчизни».

Мета заходу – визначення пріоритетних напрямів роботи обласної творчої групи вчителів; пошук інформаційних джерел, оформлення наочності щодо викладання предмета «Основи медичних знань» (з метою створення банку даних); створення електронного ресурсу інформаційних джерел та наочності предмета «Захист Вітчизни» («Основи медичних знань» для дівчат).

У роботі засідання обласної творчої групи взяли участь 7 учителів предмета «Основи медичних знань» з Сумського району, мм.Суми, Глухів, Конотоп, Охтирка, Ромни, Шостка.

Ознайомила з метою, завданнями та планом роботи, визначила пріоритетні напрями діяльності та провела практичне заняття зі створення електронних ресурсів інформаційних джерелдля членівобласної творчої групи Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» Сумського ОІППО, ознайомивши присутніх з вимогами щодо підготовки та оформлення електронного ресурсу інформаційних джерел.

Члени обласної творчої групи презентували власноруч упорядкований електронний ресурс інформаційних джерел за розділами навчальної програми «Захист Вітчизни» («Основи медичних знань» для дівчат): основи медичних знань і допомоги; домедична допомога у надзвичайних ситуаціях; основи цивільного захисту; міжнародне гуманітарне право про захист цивільного населення; домедична допомога в бойових умовах.

Члени обласної творчої групи отримали методичні рекомендації з теми «Дидактико-методичне забезпечення викладання предмета «Захист Вітчизни» з уточненням («Основи медичних знань» для дівчат).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO