Лабораторія законодавчих ініціатив

logo28 жовтня 2016 року, за сприянням Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та ініціативи Сумської ОДА, відбувся колоквіум для вчителів з презентації методичних матеріалів з предмету суспільствознавства, у якому брали участь: методист історії та правознавства навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Третьякова О.В. та 30 учителів загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області.

З вітальним словом до учасників звернулись: Павловська Л.М., начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Чернуха Т.В , координатор Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво».

У ході роботи Амельченко Н.А., доцент кафедри політології Національного університету «Києво-Могилянська академія», кандидат філософських наук, презентувала методичні матеріали з громадянської освіти.

Під час заходу вчителі були ознайомлені з питаннями тем (модулів) «Законодавча влада для молоді», «Молодь у державних програмах», «Політична система України», «Виборчий процес», як складових громадянської освіти та стали учасниками рольової гри «Демократична процедура прийняття закону у Верховні Раді України».

По завершенню роботи учасники колоквіуму отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO