Особливості використання хмарних технологій на уроках географії та економіки

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 12 жовтня на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар учителів географії та економіки «Особливості використання хмарних технологій на уроках географії та економіки».

Мета заходу – опанувати нові напрями використання інформаційно-комунікаційних технологій для подальшого удосконалення методики проведення уроків географії та економіки.

На заході були присутні представники: Білопільського, Буринського, Великописарівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Липоводолинського, Недригайлівського, Сумського, Путивльського, Тростянецького районів та мм. Глухів, Лебедин, Охтирка, Суми (у загальної кількості 15 осіб).

Відкрив семінар, ознайомив учасників з програмою роботи, виступив з доповіддю «Використання комп’ютерної підтримки на уроках економіки та географії» Попов В.Д., методист з географії та економіки Сумського ОІППО.

На семінарі виступили: Іваненко Н.Е., методист з інформатики та інформаційних технологій СОІППО; Філатова С.Ю., учитель географії та економіки Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 м. Суми.

Жвавий інтерес в учасників семінару викликали: майстер-клас «Хмарні технології Google у діяльності учителя географії та економіки», інтелектуальна гра «Цікавий світ економіки», які провела Рябуха А.П., учитель економіки та географії Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради, поділившись з колегами власними методичними розробками (електронні версії).

Під час проведення «круглого столу» учасники обмінялись думками щодо необхідності удосконалення навиків використання інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення якості викладання географії та економіки.

За результатами роботи обласного семінару учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування «Особливості використання хмарних технологій на уроках географії та економіки».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO