Технології прийняття управлінських рішень

на головну6 жовтня, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, на базі Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Білопільської районної ради відбувся семінар-практикум за темою «Технології прийняття управлінських рішень» для педагогів, занесених до кадрового резерву на заміщення керівних посад, директорів шкіл Сумської області.

В обласному семінарі взяли участь 20 учителів. Мета семінару-практикуму ‒підвищення теоретичного та науково-практичного рівня педагогів, занесених до кадрового резерву з питань технологій прийняття управлінських рішень.

Відкрила обласний семінар Варавка Н.О. начальник відділу освіти Білопільської районної державної адміністрації.

Барсук Н.О., методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО презентувала доповідь на тему «Ефективність прийняття та реалізації управлінських рішень як показник якості освіти», де окреслила шляхи підвищення ефективності прийняття та реалізації управлінських рішень у загальноосвітніх навчальних закладах.

У ході семінару-практикуму Євтушенко О.І., з завідувач НМУ «Районний методичний кабінет» відділу освіти Білопільської райдержадміністрації. познайомила присутніх із сучасними технологіями прийняття управлінських рішень.

Ткаленко О. М., директор Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Білопільської районної ради окреслив систему роботи навчального закладу, наголосивши на необхідності створення в навчальних закладах системи контролю за прийняттям управлінських рішень, без якого неможлива ефективна організація навчально-виховного процесу в навчальному закладі.

Авраменко Н. І., практичний психолог Білопільського освітнього округу № 2 Білопільської районної ради мала змогу ознайомити учасників семінару-практикуму з технологією ефективного мислення у прийнятті управлінських рішень.

Велику зацікавленість у учасників семінару-практикуму викликала презентація фрагменту засідання методичної ради «Управлінські рішення в контексті підготовки до ЗНО – 2017», яку провела Білоцерківець Л.І., заступник директора з навчально-виховної роботи Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Білопільської районної ради.

По завершенню семінару-практикуму були ухвалені рекомендації щодо підвищення ефективності технологій прийняття управлінських рішень.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO