Моніторинг навчальних досягнень учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з фізики

МССО11 жовтня 2016 року, у рамках співпраці Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти, в онлайн-режимі був проведений моніторинг навчальних досягнень учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних досягнень з фізики, в якому взяло участь майже 4 тис. респондентів.

Метою моніторингу було дослідження якості викладання фізики у загальноосвітніх навчальних закладах Сумської області (дослідження проводилося також у Полтавській та Харківській областях).

Актуальність заходу обґрунтована тим, що:

– якість шкільної освіти з фізики в Україні, виходячи з результатів ЗНО, вимагає суттєвого покращення;

–   результати ЗНО з фізики абітурієнтів Сумської області є доволі низькими;

–   Україна офіційно приєдналася до Програми міжнародного оцінювання учнів PISA-2018, метою якої є визначення здатності школярів використовувати знання та уміння з математики, природничих наук у життєвих ситуаціях.

Специфіка оприлюднення результатів:

– керівники місцевих органів управління освітою, загальноосвітніх навчальних закладів отримають узагальнені дані за результатами виконання завдань учнями окремої школи, району (міста), області в цілому;

–  свій особистий результат учасник моніторингу побачить на персональній сторінці.

Управлінці освіти різних рівнів, починаючи з директора школи, за результатами моніторингу, отримають корисну інформацію, яка дозволить їм прийняти необхідні рішення щодо покращення рівня викладання фізики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO