Участь у семінарі «Хмарні сервіси в освіті як чинник розвитку змішаного навчання»

Screenshot 2016-10-06 15-36-43Досвід інноваційної діяльності педагогів нашого міста з використання хмарних сервісів був представлений на Всеукраїнському науково – практичному семінарі «Хмарні сервіси в освіті як чинник розвитку змішаного навчання», який відбувався 03 – 04 жовтня 2016 року на базі навчальних закладів міста у рамках Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті». Понад 60 вчителів, директорів шкіл та їх заступників з різних областей України зібралися у м. Шостка.

http://shostka-osvita.edukit.sumy.ua/news/id/173

Цей захід спрямовано на реалізацію Рішення Колегії МОН України від 31.03.2016 року № 3/1-19 п.5 "Про стан запровадження проекту всеукраїнського рівня "Хмарні сервіси в освіті". Жука М.В. було офіційно запрошено як спікера до участі в семінарі С. Литвиновою (керівник проекту «Хмарні сервіси в освіті») та Р. Рудюком (директор програми «Партнерство в навчанні» компанії Майкрософт.

З он-лайн доповіддю М. Жука «Хмари, змішане навчання, on-line Edu Workshop» можна ознайомитись за адресою https://www.youtube.com/watch?v=zBJsUjX84UE

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO