Обласна школа молодого вчителя математики «Моделювання в організації навчання математики»

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 23 вересня 2016 року в Сумській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 12 ім. Б. Берестовського м. Суми відбулося заняття обласної школи молодого вчителя математики«Моделювання в організації навчання математики». Під час заходу молоді вчителі математики Сумської області та міста Суми, у кількості 26 осіб, мали можливість розширити свої знання щодо використання моделювання в організації навчання математики,ознайомитися з досвідом роботи вчителів Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 ім. Б. Берестовського.

Методист математики Свєтлова Т.В. проаналізувала методи моделювання взагалі та математичні зокрема, які використовуються на сучасному компетентістно зорієнтованому уроці математики; наголосила, що висока результативність досягається не застосуванням окремого методичного прийому чи вдалим проведенням окремого етапу уроку, а за допомогою чітко побудованої системи в роботі вчителя. Окрім того, зупинилась на структурі сучасного компетентістно зорієнтованого уроку, провела педагогічний практикум з елементами тренінгу у формі методичного лото «Проектуємо модель уроку разом», надала поради молодим учителям щодо моделювання сучасного уроку.

Методист математики Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради Ткаченко В.М. розповіла про вимоги до сучасного уроку.

Учитель математики вищої категорії, учитель-методист Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 ім. Б. Берестовського
Нагорна Л.І. провела майстер-клас щодо формування навичок математичного моделювання в учнів у процесі навчання математики.

Молоді вчителі математики області мали змогу ознайомитися з матеріально-технічним забезпеченням кабінету математики Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12, відвідати та проаналізувати уроки досвідчених учителів математики Тєряєвої С.І. – «Додавання натуральних чисел», 5-А клас; Шокун О.І.«Розв’язування вправ на доведення нерівностей», 9-А клас.

Під час заходу молоді вчителі математики Сумської області та міста Суми мали можливість розширити свої знання про сучасні інформаційно-комунікаційні технології, ознайомились з найбільш поширеними освітніми комп’ютерними середовищами.

Молоді вчителі отримали, для використання в роботі, методичні рекомендації щодо формування навичок математичного моделювання в учнів у процесі навчання математики, дидактичні та електронні матеріали семінару з моделювання сучасного уроку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO