ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ УРОКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У 1-11 КЛАСАХ

MetodSOIPPOВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 27 вересня на базі Сумського ОІППО відбулося засідання обласної творчої групи вчителів фізичної культури за темою «Особливості проведення уроків фізичної культури у 1-11 класах».

На заході були присутні представники Білопільського, Конотопського, Роменського, Краснопільського, Лебединського, Буринського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, В-Писарівського Сумського, Тростянецького районів та м.Лебедин, Ромни, Суми.

Кодимський С.С., методист з фізичної культури та ОБЖ Сумського ОІППО детально ознайомив учасників заходу з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо вивчення предмету «Фізична культура» у 2016-2017 навчальному році та заповнення сторінок класного журналу з предмету «Фізична культура».

Деменков Д.В., старший викладач кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО розповів про нормативно-методичне забезпечення предмету «Фізична культура» та особливості планування уроків фізичної культури у 2016-2017 навчальному році.

Особливо актуальною була інформація Деменкова Д.В., щодо особливостей реалізації навчальної програми «Фізична культура 1-4 класи».

У цілому захід пройшов в атмосфері діалогу між виступаючими та учасниками.

За результатами роботи обласної школи молодого учителя учасники отрималирекомендації методичногота практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO