Ігри «Соняшник» та «Геліантус» як засіб національно-патріотичного виховання учнів

на головну19-22 вересня 2016 року в м. Одеса відбулася науково-практична конференція«Ігри «Соняшник» і «Геліантус» як засіб національно-патріотичного виховання учнів».

Модератором зібрання виступив Шаламов Р.В.,директор з науково-методичної роботи ТО «Соняшник», кандидат біологічних наук, заслуженийвчительУкраїни.

З вітальним словом до присутніх звернулися Фіцайло С.С., Котусенко О.Ю., провідні спеціалісти Міністерства освіти і науки України.

У роботі конференції від Сумського ОІППО взяли участь Голубенко Т.С., методист біології та Шерстюк Л.М., методист української мови та літератури, які у формі мультимедійних презентацій поділилися досвідом проведення ігор у Сумській області.

Учасники конференції працювали по секціях: одна – для координаторів українознавчої гри «Соняшник», друга – для координаторів природознавчої гри «Геліантус». На секційних засіданнях розглядалось широке коло питань: роль завдань ігор «Геліантус» та «Соняшник» у формуванні учня-патріота; розвиток критичного мислення учнів засобами ігор; аналіз завдань ігор, проблем (що виникають під час організації, проведення проектів Творчого об’єднання «Соняшник») та шляхи їх вирішення.

Змістовними були виступи методистів суспільно-гуманітарних та природничо-математичних навчальних предметів Українського центру оцінювання якості освіти, які надали ґрунтовний аналіз сертифікаційних робіт ЗНО з української мови та літератури, біології, хімії, географії.

У рамках конференції учасники прослухали лекції Ткаченка В.М. «Перекладна та оригінальна література як елемент державотворення», Помазана І.О. «100-річчя української революції 1917-1921 років», Хом’яка І.М. «Національно-патріотичне виховання школярів засобами позакласної роботи».

Усі учасники за результатами роботиотримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO