Розвиток мистецького світогляду учнів на уроках мистецтва

на головну19 вересня 2016 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, на базі загальноосвітніх навчальних закладів Сумського району (Нижньосироватська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Б. Грінченка, директор Панченко Б.О.; Червоненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, директор Іщенко С.І.,) відбувся обласний семінар «Розвиток мистецького світогляду учнів на уроках мистецтва» для учителів, які викладають інтегрований курс «Мистецтво».

З вітальним словом до учасників обласного семінару звернулись заступник голови Сумської райдержадміністрації Литвиновська Л.В. та в.о. начальника відділу освіти Сумської райдержадміністрації Лобода Н.В.

З особливостями розвитку мистецького світогляду учнів на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво» ознайомила учасників семінару Сердюк О.П., методист Сумського ОІППО

Учасники заходу відвідали уроки інтегрованого курсу «Мистецтво»
у 5 класі «Зародження мистецтва на теренах України. Трипільська культура», які були проведені учителем музичного мистецтва Нижньосироватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Б. Грінченка
Реп’янською В.А., у формі ток-шоу.

Про те, як відбувається фахова взаємодія вчителів мистецьких дисциплін у процесі підготовки та проведення уроку з інтегрованого курсу «Мистецтво» педагогів області ознайомили: Савчеко Л.М., учитель музичного мистецтва та Саврук Л.М., учитель образотворчого мистецтва Червоненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сумської районної ради.

Під час проведення заходу його учасники мали можливість в он-лайн режимі поспілкуватися з Гайдамакою О.В., завідуючою сектором профільної середньої освіти відділу загальної середньої освіти та підготовки вчителів Інституту модернізації та змісту освіти Міністерства освіти і науки України, яка надала рекомендації щодо впровадження інтегрованого курсу «Мистецтво» у 8 класі та відповіді на запитання учителів Сумської області – учасників семінару.

По завершенню семінару учасники отримали методичні рекомендації.

 DSCF6989

DSCF7002

DSCF7012

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO