Методичний порадник для вчителів хімії загальноосвітніх навчальних закладів м. Охтирка

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 14 вересня 2016 року відбувся методичний порадник «Організація та зміст методичної роботи з учителями хімії загальноосвітніх навчальних закладів м. Охтирка» для вчителів хімії загальноосвітніх навчальних закладів міста.

У рамках заходу Метейко А.В., методистом з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти разом з учителями Охтирських загальноосвітніх навчальних закладів, було розглянуто ряд важливих питань, які органічно поєднували теорію з виконанням практичних вправ за напрямами:

  • особливості впровадження допрофільної та профільної хімічної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах;

  • навчально-методичне та матеріально-технічне забезпечення навчального кабінету хімії (практичне заняття з оформлення документів кабінету);

  • реалізація практичної складової навчальних програм з хімії (шкільні експерименти, особливості їх організації та проведення);

  • форми роботи творчо працюючих педагогів з молодими спеціалістами, самоосвіта вчителя (побудова схеми, яка відображає систему роботи з молодими спеціалістами).

  • форми роботи з обдарованими учнями та її організація у 2016-2017 навчальному році;

  • моделювання сучасного уроку хімії (особливості сучасного уроку, види класифікацій уроку, структура уроку формування (засвоєння) нових знань, особливості кожного з етапів на прикладі теми «Лужні, лужноземельні елементи та Магній. Фізичні та хімічні властивості простих речовин, основний характер їх оксидів та гідроксидів, біологічна роль елементів», демонстраційні та лабораторні досліди, техніка виконання шкільного хімічного експерименту).

Під час проведення методичного порадника кожен учитель мав змогу поставити запитання та отримати на них кваліфіковані відповіді від Метейко А.В. методиста з хімії СОІППО та досвідчених педагогів-предметників Галагуза А.В., учителя хімії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради та Зюман Р.О., учителя хімії Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради.

За результатами порадника учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO