Вебінари з питань зовнішнього незалежного оцінювання

на головну resВідповідно до листа Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 23.05.2016 № 10/01-25/216 «Про проведення вебінарів для відповідальних осіб за пункти проведення ЗНО, їх помічників та уповноважених осіб УЦОЯО» та з метою своєчасного інформування відповідальних за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання, уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти в Сумській області про особливості проведення ЗНО у червні 2016 року, Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти 30-31 травня провів вебінари.

30 травня відбувся вебінар для відповідальних за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання, їх помічників та відповідальних за проведення ЗНО у містах Суми, Ромни, Конотоп, Шостка та Сумському районі. Розпочав роботу вебінару Сидоренко О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який звернувся до учасників заходу з вітальним словом. Ханікова В.О., куратор Сумської області з питань зовнішнього незалежного оцінювання, зупинилась на особливостях проведення ЗНО в червні. Учасники вебінару мали можливість ставити запитання модератору в режимі чату. Усього в заході взяли участь 37 осіб.

31 травня відбувся вебінар для уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти. На вебінарі від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти були присутні: Сагалаєва Н.В., Остапенко О.І., Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Курган О.В., Максименко Т.В., Самойлова Т.В., Чернушенко А.М. – працівники відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання; Барсук Н.О. – методист навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Деменков Д.В. – старший викладач кафедри дошкільної та шкільної освіти; Солоха А.О. - фахівець навчального відділу. Реалізувала тематичну складову вебінару Ханікова В.О. Усього в заході взяли участь 20 осіб. 

 P1010305 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO