Громадянське виховання учнів та його актуальність на сучасному етапі розвитку освіти й становлення державності

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 20 квітня 2016 року на базі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради відбувся обласний семінар «Громадянське виховання учнів та його актуальність на сучасному етапі розвитку освіти й становлення державності» під керівництвом Давидової Ю.І., методиста з організаційно-виховної та гурткової роботи.

На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів області. Розпочалося засідання з вітального слова Дмитрушко Л.М., начальника відділу освіти Липоводолинської районної державної адміністрації, яка презентувала «Освітню галузь Липоводолинського району» та Вовк І.І., директора Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради, що розкрила особливості функціонування закладу.

Козюра Р.В., методист районного методичного кабінету відділу освіти Липоводолинської районної державної адміністрації ознайомила присутніх з пріоритетними напрямами громадянського виховання в загальноосвітніх навчальних закладах району.

Василенко Л.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Колядинецького навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради розповіла про «Формування громадянської зрілості підростаючого покоління засобами екологічного виховання».

Гуща Н.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Синівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради ознайомила учасників семінару з проектно-технологічним підходом в організації виховної роботи школи.

Калейдоскоп заходів з громадянського виховання «З Україною в серці» провела Дмитренко Т.В., заступник директора з виховної роботи Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради.

Учителем трудового навчання Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради презентовано виставку «Наша творчість тобі, Україно» (Король В.Г.) та здійснено екскурсію до музейної кімнати закладу (Гриценко Н.М.).

По завершенню обласного семінару учасники отримали методичні рекомендацій за темою «Громадянське виховання учнів та його актуальність на сучасному етапі розвитку освіти й становлення державності».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO