Технологія застосування програмного забезпечення та інтерактивного обладнання у викладанні трудового навчання

на головну resВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 20.04.2016 на базі Сумського ОІППО відбулося засідання обласного семінару-практикуму для методистів та керівників методичних об’єднань учителів трудового навчання «Технологія застосування програмного забезпечення та інтерактивного обладнання у викладанні трудового навчання».

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Роменського, Серединобудського, Тростянецького районів та міст Суми, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни, у загальній кількості 19 осіб.

Мета заходу – пошук шляхів підвищення ефективності роботи учителів із застосуванням програмного забезпечення та інтерактивного обладнання у викладанні трудового навчання.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась Удовиченко І.В., к.пед.н., доцент, проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО.

На семінарі виступили Ніколаєнко М.С., старший викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій Сумського ОІППО з темою «Використання інтерактивних засобів навчання» та Гільова Л.Л., старший викладач кафедри психології Сумського ОІППО з темою «Психологічні аспекти використання ІКТ на уроках».

Під час проведення «круглого столу» заслухано й обговорено доповідь Кореневої І.В., методиста з трудового навчання Сумського ОІППО «Технологія застосування програмного забезпечення у викладанні трудового навчання», Марущенка С.І., учителя Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 ім. Д. Турбіна м. Суми «Технологія використання ІКТ у підготовці до творчого проектування» та Медвідь О.Ю., учителя Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Кролевецької районної ради «Використання ІКТ у підготовці до уроку».

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO