ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

P101010815 квітня 2016 року в КЗ СОІППО було проведено День відкритих дверей. На свято завітало близько сімдесяти майбутніх абітурієнтів. Серед почесних гостей на святі були присутні Попова Олена Іванівна, директор департаменту освіти і науки Сумської ОДА, Шевченко Світлана Іванівна, заступник начальника відділу Сумського обласного центру занятості, Іваненко Валерій Юрієвич, начальник навчально-організаційного відділу Сумського центру післядипломної освіти, Маковецький Сергій Володимирович, керівник КЗ Сумський палац дітей та юнацтва, Литвин Олександр Іванович, заступник начальника Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

Абітурієнтів у холі інституту зустрічали методисти навчального відділу та співробітники кафедр, які охоче відповідали на запитання абітурієнтів і ділилися рекламними буклетами та листівками з описом ліцензованих спеціальностей.

Перед абітурієнтами, які зібралися в актовій залі інституту, із вітальною промовою виступили директор департаменту освіти і науки Сумської ОДА Попова Олена Іванівна та проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Панченко Світлана Миколаївна, які наголосили на 10-річному досвіді та досягненнях інституту в наданні освітніх послуг педагогам області з напряму перепідготовка, потенційних можливостях професорсько-викладацького складу колективу, успіхах випускників.

Рудь Ольга Миколаївна, заступник декана факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ СОІППО, кандидат філологічних наук, доцент, презентувала ліцензовані спеціальності. З інформацією щодо особливостей вступної кампанії в 2016 році виступила відповідальний секретар приймальної комісії Івашина Людмила Петрівна, яка звернула увагу на новий перелік галузей знань та спеціальностей, ознайомила присутніх із нововведеннями, які стосуються подачі документів до КЗ СОІППО в 2016 році. Організатори заходу відповідали на всі запитання абітурієнтів. Зокрема, була анонсована вартість навчання для студентів, які вступатимуть до інституту в 2016 році.

Цікавими були виступи випускників різних років: Левенець Наталії Павлівни – випускниці 2009 року спеціальності «Управління навчальним закладом» та випускниці 2013 року спеціальності «Практична психологія»; Самойленко Наталії Юріївни – випускниці 2008 року спеціальності «Адміністративний менеджмент»; Литвина Олександра Івановича – випускника 2013 року спеціальності «Педагогіка вищої школи». А студенти Гуменюк Наталія (студентка спеціальності «Управління навчальним закладом») та Д’яченко Анна (студентка спеціальності «Практична психологія») поділилися своїми враження про роки навчання.

Після святкового концерту, підготованого випускниками інституту та їх вихованцями, всі бажаючі отримали можливість завітати до кафедр та деканату, оглянути матеріальну базу інституту, відвідати аудиторії та комп’ютерні класи.

У період вступної кампанії приймальна комісія КЗ СОІППО перетвориться на інформаційно-консультаційний центр, представники якого надаватимуть допомогу абітурієнтам у реєстрації в системі електронного вступу та подачі заяв до інституту.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO