Підвищуємо кваліфікацію вчителів географії з питань технологій сучасного виробництва

на головну res14 квітня 2016 року група вчителів географії, економіки, природознавства, біології, «рідного краю» курсів підвищення кваліфікації (у кількості 29 осіб) на чолі з куратором – Удовиченко І.В., к.пед.н., доцентом та організатором – Пятаченко Ю.В., старшим викладачем Сумського ОІППО, окрім семінарських занять, активно опановували методику викладання предмета у пункті використання практичних методів на уроках природничих дисциплін у школі.

За допомогою розробки екскурсійних маршрутів, моделювання виробничих практик для учнів, учителі ознайомились зі специфікою функціонування підприємств харчової промисловості м. Суми, особливостями їх технологічних ліній.

Долучившись до пізнання технологій виробництва борошна, крупки, макаронів, хлібо-булочних виробів, педагоги на практиці закріпили свої знання, які передають у школі учням, щодо специфіки функціонування підприємств борошномельно-круп’яної, хлібо-пекарської, лікеро-горілчаної промисловостей України на сучасному етапі розвитку економіки та в умовах регіональних особливостей, відвідавши ТОВ «Сумська паляниця», ТОВ «Горобина» (від пунктів прийому сировини, виробничих цехів, апаратних кімнат, підвальних сховищ – до музейно-експозиційних розкладок).

Усі учасники, під час конференції з обміну досвідом, поділились враженнями про необхідність саме таких – активних форм роботи на курсах підвищення кваліфікації, зокрема учителів тих предметів, де існує практична складова (яку необхідно розкривати учням, із урахуванням сучасних економічних процесів) та подякували координаторам організації таких видів діяльності в інституті.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO