Обласний семінар «Специфіка проведення військово-польових зборів»

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 15 березня 2016 на базі Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» відбувся семінар з теми «Специфіка проведення військово-польових зборів» для вчителів предмета «Захист Вітчизни». Мета заходу – підготовка вчителів «Захисту Вітчизни» до проведення військово-польових зборів учнів загальноосвітніх навчальних закладів області.

У роботі семінару взяли участь 25 учителів предмета «Захист Вітчизни» з усіх районів і міст області, окрім Середино-Будського і Ямпільського районів.

Відкрила семінар й ознайомила учасників з програмою роботи Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» Сумського ОІППО.

Привітали учасників семінару: адміністрація Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка – Свідлов Ю.І., начальник, генерал-майор; Сидоренко А.В., заступник начальника з навчальної роботи, полковник та Шуляков С.О., т.в.о. начальника Сумського гарнізону та військового комісара Сумського обласного військового комісаріату, полковник.

У ході проведення семінару питання специфіки організації навчально-польових зборів у загальноосвітніх навчальних закладах Сумської області у 2015-2016 навчальному році розкрив Шуляков С.О., т.в.о. начальника Сумського гарнізону та військового комісара Сумського обласного військового комісаріату, полковник, вручивши комплект плакатів для кабінету предмета «Захист Вітчизни» Глухівської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів імені М.І. Жужоми Сумської обласної ради. Питання особливостей організації та проведення навчально-польових зборів у загальноосвітніх навчальних закладах висвітлила Сукачова Н.М., методист з національно-патріотичної роботи та «Захисту Вітчизни» Сумського ОІППО.

З досвідом організації та проведення військово-польового збору в Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка» ознайомив Сидоренко А.В., заступник начальника з навчальної роботи, полковник, презентувавши відеофільм «Проведення військово-польових зборів у Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка».

Майстер-клас, тренінги, практичне заняття, екскурсії провели працівники Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка: Стахов Е.В., учитель предмета «Захист Вітчизни», підполковник запасу (майстер-клас «Методика організації та проведення заняття з вогневої підготовки з теми «Матеріальна частина стрілецької зброї. Автомат Калашникова»; тренінг «Порядок неповного розбирання і складання АКС 74»), Шенкевич В.В., учитель предмета «Захист Вітчизни», полковника запасу (тренінг «Практичне виконання стрільб зі стрілецької зброї, виконання нормативів з прийомів і способів ведення стрільби зі стрілецької зброї (№№ 1, 2) за допомогою інтерактивного лазерного тиру «Рубін»; практичне заняття з організації та проведення вогневого тренування), Самойленко В.І., заступник начальника з виховної роботи, полковник (екскурсія закладом).

Окрім того, учасники семінару отримати допуск до бойової стрільби, склали залік зі знання матеріальної частини зброї, написали тести з теоретичних положень курсу стрільб зі стрілецької зброї, пройшли тренування з порядку дій на вогневому рубежі, а також отримали методичні рекомендації щодо організації та проведення військово-польових зборів;

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO