Особливості управлінської діяльності в сучасній школі: методичний аспект

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2016 рік, 17.03.2016 на базі Буринської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Буринської міської ради Сумської області був проведений семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів за темою «Особливості управлінської діяльності в сучасній школі: методичний аспект».

Метою семінару-практикуму було розширення знань учасників семінару-практикуму з питань нових підходів до планування та організації управлінської діяльності в загальноосвітніх навчальних закладах.

У ході проведення семінару-практикуму Стасюк В. П, начальник відділу освіти Буринської райдержадміністрації, ознайомила присутніх із станом та перспективами розвитку освіти Буринського району. Дяченко Г. В, завідуюча районним методичним кабінетом відділу освіти Буринської райдержадміністрації, представила освітянам управлінські аспекти методичного забезпечення навчально-виховного процесу в навчальних закладах Буринського району.

Перлик В. В, методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО, презентувала доповідь «Методична робота в загальноосвітньому навчальному закладі: управлінський аспект». Барсук Н. О, методист з управлінської діяльності Сумського ОІППО, акцентувала увагу на методичних засадах управлінської діяльності в умовах глобалізаційних змін в освіті.

Творча лабораторія заступника директора була представлена рубрикою «Поділимось досвідом», у рамках якої заступники директорів загальноосвітніх навчальних закладів Буринського району: Ракоєд Н.М, Бойко В П, Гурененко О. П, Ніколаєнко Н. О. Дишковець В. Ф. – поділились досвідом створення ефективної системи науково-методичної роботи в районі.

Ярмарок педагогічних ідей надав можливість присутнім педагогам ознайомитись з інноваційними підходами до презентації досвіду діяльності методичних об'єднань учителів та досвіду психолого-педагогічного супроводу науково-методичної роботи Буринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Буринської міської ради. У процесі проведення ярмарку педагогічних ідей, заступники директорів отримали «методичну продукцію» у вигляді рекомендацій щодо проведення методичних об'єднань, щоденників програми «Антисуржик», матеріалів з досвіду проведення веб-квесту в навчально-виховному процесі та тренінгів. За наслідками проведення семінару були надані методичні рекомендації щодо нових підходів до планування та організації управлінської діяльності в загальноосвітніх навчальних закладах.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO