МОБІЛЬНИЙ КОНСУЛЬТПУНКТ НА ДОПОМОГУ ПЕДАГОГАМ

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 25 лютого 2016 року Міщенко Л.Б., методистом з дошкільного виховання Сумського ОІППО, здійснено надання методичної допомоги педагогам дошкільних навчальних закладів щодо оволодіння методикою організації та проведення міні-занять в освітньому процесі дошкільного навчального закладу.

 

У ході роботи надано консультацію з питань: «Організована та самостійна діяльність дітей дошкільного віку в освітньому процесі дошкільного навчального закладу», «Використання сучасної класифікації занять в освітньо-виховному процесі дошкільного навчального закладу», «Методичні аспекти організації міні-занять у дошкільному навчальному закладі». Проведено круглий стіл «Використання міні-занять в освітній діяльності дошкільного навчального закладу», під час якого педагоги дошкільних навчальних закладів мали змогу поділитися з колегами своїм досвідом практичного використання означеної форми у роботі з дошкільнятами.

Учасникам заходу надано електронну версію методичних рекомендацій щодо організації та проведенняміні-занять в освітньому процесі дошкільного навчального закладу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO