Всеукраїнська школа педагогічної майстерності «Педагогічний стартап»

DSC 9688 res18-19 лютого 2016 року в м. Тернопіль відбулася Всеукраїнська школа педагогічної майстерності «Педагогічний стартап», яку організував ІМЗО для методистів інститутів післядипломної педагогічної освіти, які відповідають за викладання предметів «Правознавство» та «Образотворче мистецтво», а також за проведення конкурсу «Учитель року» в областях України. Від СОІППО брала участь у заході к. пед. наук, доцент, методист з образотворчого мистецтва Сєрих Л.В.

Тернопіль обрано місцем проведення заходу, бо основна мета семінару – поширення досвіду роботи переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015», а у двох із чотирьох номінацій конкурсу торік перемогли саме педагоги Тернопільських загальноосвітніх навчальних закладів – учитель правознавства Тетяна Кульчицька та учитель образотворчого мистецтва Галина Кізілова.

У перший день роботи семінару відбулося пленарне засідання, де з вітальним словом виступили заступник міського голови м. Тернопіль Бицюра Л., заступник директора Департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Біловус Н., завідувач сектору організації заходів Інституту модернізації змісту освіти Артеменко О., яка була модератором зібрання і наголосила на неоціненному значенні Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» як ефективного засобу мотивування вчителів до професійної мобільності. Досвідом організації в місті результативної роботи з творчими педагогами поділилися начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Похиляк О. і директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій і моніторингу Литвинюк Г. Про особливості моделі організації та проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в Тернопільській області розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної освіти Свінних Г.

Того ж дня учасники семінару відвідали з екскурсією Збаразький замок – перлину Національного історико-архітектурного заповідника «Замки Тернопілля».

Наступного дня роботу семінару було продовжено в навчальних закладах, де методисти інститутів післядипломної педагогічної освіти стали активними учасниками майстер-класів учителя правознавства Тернопільської середньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Кульчицької Т. та учителя образотворчого мистецтва Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Кізілової Г.

На завершення заходу учасники зібрання обговорили актуальні питання підготовки педагогів до роботи в сучасному інноваційному середовищі, окреслили шляхи удосконалення й поглиблення діяльності методичних та управлінських структур, спрямованої на підтримку, сприяння й мотивування до професійного зростання творчих учителів, організації та подальшого розвитку конкурсу «Учитель року».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO