Державний іспит з психології студентів денного відділу спеціальності «Практична психологія»

головна0 res22-23 лютого 2016 року у КЗ СОІППО відбувся Державний іспит з психології студентів денного відділу спеціальності «Практична психологія». У складі Державної екзаменаційної комісії іспити приймали Коробка Л. М., к. психол. н., доцент, Панченко С. М., к. психол. н., доцент, Кулик Н.А., ст. викладач кафедри психології.

Приємно повідомити, що всі студенти успішно пройшли випробування на професійну готовність. До захисту були запропоновані 4 дипломних роботи на актуальні теми сьогоднішнього дня. Автори психологічних досліджень з відповідальністю підійшли до поставлених завдань, виявили себе як здібні молоді науковці, провели цікаві емпіричні дослідження та надали рекомендації для практичних психологів закладів освіти. Похвально, що студенти не тільки глибоко та всебічно розкрили теоретичні та практичні питання поставленої проблеми, але й досконало оволоділи вмінням презентувати результати власних напрацювань. Особливо хочеться відмітити дослідження Гончарової Марії на тему «Особливості психічного розвитку дітей дошкільного віку з раннім дитячим аутизмом». Всі дипломні роботи були оцінені на оцінку «відмінно».

Студенти, які складали іспити, отримали наступні результати: «відмінно» - 2-є студентів, «добре» - 3-є студентів, «задовільно» - 4-ро студентів. Члени Державної екзаменаційної комісії відзначають достатню професійну компетентність випускників та бажають їм професійного зростання, успіху та творчих злетів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO