Регіональний семінар «Дорослішай на здоров`я»

головну resУ рамках співпраці з Фондом Народонаселення ООН в Україні та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України», 22-26 лютого 2016 року, на базі Державного  позашкільного оздоровчого закладу санаторного типу «Ровесник», відбувся регіональний семінар з підготовки тренерів за навчальною програмою «Дорослішай на здоров’я!» за участю Марухиної І.В. обласного координатора програми, завідувача навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО; Кондратенко Л.О. - регіонального тренера програми, методиста навчально-методичного центру психологічної служби Сумського ОІППО.

Протягом п’яти днів практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти Сумської, Полтавської, Миколаївської, Тернопільської та Херсонської областей ознайомлювались із концептуальними засадами програми, її змістом та методикою тренінгової роботи, практикувались у тренерських навичках за програмою.

На думку учасників тренінг-курсу, програма популяризує серед підлітків і молоді здоровий спосіб життя, сприяє усвідомленню підлітками необхідності збереження та зміцнення здоров’я, як важливої складової успішного дорослого життя, закладає основи відповідального батьківства.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO