Апробація тестових завдань у загальноосвітніх навчальних закладах Сумської області

на головну resВідповідно до Плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації щодо підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року в Сумській області, затвердженого 20.11.2015, листа Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 20.01.2016 № 10/01-25/15 «Про проведення апробації тестових завдань з 22 до 25 лютого 2016 року», у зазначений період була проведена апробація тестових завдань у загальноосвітніх навчальних закладах мм. Суми, Охтирка, Білопільського, Краснопільського, Недригайлівського та Сумського районів.

Усього було проведено 1439 апробаційних тестувань із десяти навчальних дисциплін (українська мова, історія України, математика, російська мова, хімія, географія, фізика, біологія, німецька мова, англійська мова). До апробації тестів залучалися учні 11-х класів, тривалість апробаційного тестування з кожного предмета складала 45 хвилин (5 хвилин – на інструктаж, 40 хвилин – на тестування).

Адміністрування апробації в кожній навчальній аудиторії здійснювалося працівниками навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО: Сагалаєвою Н.В., Остапенко О.І., Борисенко О.Ф., Братковою Г.М., Курган О.В., Нежинцевою Л.П., Максименко Т.В., Самойловою Т.В., Чернушенко А.М. Окрім представників Сумського ОІППО, у кожній навчальній аудиторії був присутній представник загальноосвітнього навчального закладу, на базі якого проводилася апробація.

Апробація тестових завдань у кожному навчальному закладі була проведена на високому організаційному рівні, відповідно до інструкцій, наданих Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO